Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Τι λένε τα ζώδια για ΑΥΡΙΟ, 2/3/14;;;;





ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Από σήμερα κοίτα να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να
επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις στα ζητήματά σου. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη, απερίσπαστα και χωρίς επηρεασμό από αμφίβολα άτομα. Ξεκαθαρίσματα παρελθοντικών καταστάσεων, μπορείς να τα κάνεις σήμερα. Απόφυγε οποιεσδήποτε τάσεις απομόνωσης μπορεί να έχεις.

Αισθηματικά: Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα και να κινήσεις τις καταστάσεις, για να πάνε καλύτερα τα αισθηματικά σου.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Καταφέρνεις αυτά που θέλεις, αλλά αυτήν την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμμότητες του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμιά απερίσκεπτη κίνηση και σε βεβαιώνω ότι στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Σήμερα θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν τόσο, ώστε να απαλλαγείς από πολλά βάρη.

Αισθηματικά: Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε με τη συμπεριφορά σου, μην δημιουργήσεις μπερδέματα σε σχέση με το σύντροφό σου.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Πάντα με την ευελιξία που έχεις, μπορείς να καταφέρνεις πολλά στο χώρο της εργασίας. Απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες που δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Σου παρουσιάζονται ευκαιρίες  που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Σήμερα, η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο. Καλύτερα να αποφύγεις καινούρια ξεκινήματα, αν δεν έχεις ήδη τελειώσει με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον αλλά και με εκκρεμμή θέματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε κουράζουν και ανακόπτουν την ανοδική πορεία σου. Κάνε υπομονή.

Αισθηματικά: Την πορεία των αισθηματικών σου να ξέρεις ότι θα την έχεις εσύ στα χέρια σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου για να μην στενοχωρήσεις το σύντροφό σου.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, που δεν θα ξέρεις πώς να προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Στα οικονομικά δεν θα τα πας άσχημα αυτήν την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Σήμερα θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα, που καθυστερούσαν και δεν έβρισκες λύσεις. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μια την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχικά για κάθε ενδεχόμενο. Απόφυγε να εμπλακείς σε θέματα που δεν σε αφορούν, γιατί θα σε φθείρουν ψυχικά.

Αισθηματικά: Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να λύσεις προβλήματα που σε ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με τον Ερμή στον Σκορπιό και με την τόσο καλή επικοινωνία που έχεις με τους άλλους, όλα θα πάνε πολύ καλά.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου. Μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν μια ισορροπία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμμότητες του παρελθόντος.


ΛΕΩΝ

Γενικά: Θα αρχίσεις να ηρεμείς σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά, γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση. Μπαίνεις σε μια περίοδο που θα αρχίσεις να βλέπεις πολλά πράγματα από τη θετική τους πλευρά και δεν θα απαισιοδοξείς πλέον.

Αισθηματικά: Η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Στα θέματα της εργασίας, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου, που θα είναι αρκετός. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δεν θα έχεις σημαντικές εξελίξεις. Θα σου κάνουν προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν τα έξοδά σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αρχίζεις να ξαναβρίσκεις και πάλι τη χαμένη ηρεμία σου. Αυτό σε κάνει να κάτσεις να σκεφτείς μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα και έτσι θα μπορείς να αποδώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Κοίτα να έχεις πολύ συνετό προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις και να κρατάς την ψυχραιμία σου, σε κάποια θέματα που μπορεί να καθυστερούν.

Αισθηματικά: Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από το σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς , για να περάσεις καλύτερα.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις συνεργασίες σου ή σε καινούρια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Ο τύραννος που κρύβεις μέσα σου είναι ένα είδος ασπίδας προστασίας, από ανθρώπους και καταστάσεις που σε πληγώνουν. Όμως αν συνεχίσεις για πολύ σε αυτόν το ρυθμό, να επιδεικνύεις αυτόν τον απαίσιο χαρακτήρα του τυράννου προς τους γύρω σου, μόνο καταστροφές μπορεί να σου φέρει. Θάψε βαθιοά μέσα σου, σήμερα κιόλας, αυτήν την πλευρά του χαρακτήρα σου και ελευθέρωσε την καλή πλευρά. Δεν θα χάσεις.

Αισθηματικά: Μπορεί να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο, για να σώσεις τη σχέση σου.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Μπορείς να συνεργαστείς, αλλά και να κάνεις και καινούρια ξεκινήματα. Προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ό,τι συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, να τα χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες. Πρέπει να ανασκουμπωθείς, για να μπορέσεις να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό. Να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς, για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς και ό,τι κάνεις θα αναγνωριστεί. Σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να τα αφήσεις για αργότερα.

Αισθηματικά: Μπορείς να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο, αφού ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις, αλλά και φόρτος εργασίας, θα σε κάνουν να κουραστείς πολύ, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Μην αμελήσεις τίποτα και προπάντων μην αφήσεις τίποτα για αύριο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Ζήτα και τη συμβουλή κάποιου φίλου. Θα επικρατήσει μεγάλος προβληματισμός, για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Συνιστώ ψυχραιμία και ώριμη σκέψη.

Αισθηματικά: Στα αισθηματικά σου, πολλά κακώς κείμενα θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Αφενός η υπευθυνότητα που έχεις και αφετέρου σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα, θα δώσεις λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που πρέπει να γίνουν τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις μπει σε περίοδο που οι θετικές αλλαγές σε καταπλήσσουν και πολλές καταστάσεις στη ζωή σου πηγαίνουν πολύ καλά. Χρειάζεται λίγο ψυχραιμία και μην αγχώνεσαι για να τακτοποιήσεις εκκρεμμότητες του παρελθόντος. Μην κινηθείς βιαστικά και προπάντων πριν πράξεις οτιδήποτε να το σκεφτείς αρκετά βαθιά.

Αισθηματικά: Πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στο σύντροφό σου ότι τα αισθήματα που έχεις για κείνον είναι αληθινά.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Οι προοπτικές που έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα, θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις άνοδο στην εργασία σου. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτησε αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο, αλλά να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα σήμερα. Πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου για το τι θέλεις να τελειώνεις πρώτα κι έτσι δεν θα αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές. Αρχίζεις και καταλαβαίνεις πολλά άτομα από τον περίγυρό σου, τις βαθύτερες σκέψεις τους και τι ζητάνε πραγματικά από σένα.

Αισθηματικά: Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με το σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.

Επαγγελματικά - Οικονομικά:  Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει αρκετή ένταση, αλλά ενδέχεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές που δεν τις περιμένεις. Μπορείς και τα βγάζεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά μπορείς να ρυθμίσεις και χρέη του παρελθόντος. Έχεις συμμάχους τους πλανήτες. 


ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά: Μπορεί αυτό το διάστημα να αισθάνεσαι ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν και πως κάτι εκκολάπτεται, που δεν το έχεις καταλάβει ακόμη. Σήμερα κοίτα να συμπεριφερθείς ψύχραιμα, λογικά και να μην αγχωθείς. Και πάνω από όλα, αν γίνει κάτι, σου συνιστώ να το ξανασκεφτείς πολλές φορές πριν κάνεις κινήσεις που δεν πρέπει.

Αισθηματικά: Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Θα νιώσετε και οι δυο καλύτερα. Μην βλέπεις μερικές καταστάσεις εγωιστικά.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Στα επαγγελματικά σου θα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες που τα καλά τους αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον. Θέλεις να αυξήσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς αυτήν την περίοδο να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.



                                                                                                        oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου