Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Χρήσιμες εφαρμογές και κόλπα για το κινητό μας...





Παρακάτω κορίτσια σας έχω μαζέψει 6 χρήσιμες εφαρμογές για τα κινητά σας, καθώς και κάποια κόλπα
 για να κάνετε πιο εύκολη την καθημερινότητά σας!! Οι εφαρμογές είναι όλες δωρεάν και πολύ εύκολες στη χρήση, δοκιμασμένες :)


ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ



1) Waze:  μοιάζει με gps, αλλά δεν είναι τόσο απλό!! Όταν οι χρήστες συνεργάζονται, τα αποτελέσματα είναι άψογα!  Τι εννοώ; Μπορείς μεν απλώς να το χρησιμοποιήσεις σαν gps, αλλά βλέποντας τα σχόλια των άλλων χρηστών μπορείς να πληροφορηθείς για τα σημεία που υπάρχει αυξημένη κίνηση, πού έχουν γίνει ατυχήματα, πού υπάρχουν αστυνομικά μπλόκα, πού υπάρχει η φθηνότερη βενζίνη κοντά σου, και αν το χρησιμοποιούν και οι φίλοι σου, ποιος βρίσκεται κοντά σου! Τέλειο;;;;;


2) Flashlight: κατέβασε τώρα οποιαδήποτε εφαρμογή flashlight βρεις μπροστά σου! Πρόκειται απλώς για φακό, ο οποίος θα σε "φωτίσει" όποτε τον χρειαστείς: όταν περπατάς σε σκοτεινούς δρόμους,όταν σου πέσει ο γενικός, όταν θες να βρεις το διακόπτη ή απλώς για ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό! Μερικές τέτοιες εφαρμογές σου δίνουν κι άλλες δυνατότητες, όπως να φωτογραφίσεις με το φως του φακού (σε πολλές περιπτώσεις είναι καλύτερος από το φλας του κινητού), να τον ανοιγοκλείνεις με κούνημα του κινητού κλπ.


3) Shazam: είσαι για καφέ με τις φίλες σου, ακούς από τα ηχεία εκείνο το τέλειο hit που δεν έχεις ιδέα πώς το λένε και το ψάχνεις καιρό; Άνοιξε το shazam, βάλτ' το να "ακούσει" το τραγούδι, και άφησέ το να αναγνωρίσει τον τίτλο και τον καλλιτέχνη και να σου βρει ο official videoclip στο youtube! Τόσο απλά! Εγώ το έχω δοκιμάσει σε πολύ δυνατή μουσική και πιάνει! Αναγνωρίζει και ελληνικά τραγούδια. Προσοχή! Δεν αναγνωρίζει τη φωνή μας αν του τραγουδήσουμε κομμάτι, και δεν φωνάζουμε κοντά στο ηχείο. Η φασαρία των γύρω τραπεζιών δεν το ενοχλεί!!




4) Mydays: έχεις κι εσύ το ίδιο πρόβλημα με μένα; Κάθε μήνα λες ότι θα θυμάσαι πότε ακριβώς αδιαθέτησες και κάθε μήνα το ξεχνάς; Κανένα πρόβλημα. Κατέβασε αυτήν την εφαρμογή, σημείωνε κάθε μήνα πότε αδιαθετείς κι αυτό θα σου υπολογίσει τη διάρκεια, τις γόνιμες μέρες σου και την επόμενη περίοδό σου. Μοναδικό μείον, μετά από μια ενημέρωση που έκανα, μου κρατάει μόνο τους δυο προηγούμενους μήνες. Ελπίζω να το διορθώσουν.




5) Live-pay: από τη Eurobank. Εαν έχεις λογαριασμό στη eurobank, με την εφαρμογή αυτή μπορείς να δίνεις εντολή να πληρωθούν οι λογαριασμοί σου γρήγορα και έντιμα. Μοναδική προϋπόθεση: να έχει λεφτά ο λογαριασμός :P :P :P



6) Sync.me (για android: uberSync): συνδέει τις επαφές του κινητού σου με τις επαφές σου στο facebook και παίρνει τις φωτογραφίες προφίλ τους, έτσι ώστε όποτε σε καλεί κάποιος από τους φίλους σου, που τον έχεις φίλο και στο fb, η φωτογραφία προφίλ του να γίνεται και φωτογραφία κλήσης! Προσωπικά τη λάτρεψα! Κάθε φορά που κάποιος φίλος αλλάζει φωτό προφίλ, η εφαρμογή σε ρωτάει αν θες να ξανακάνει συγχρονισμό. Αν θες το κάνεις, αν δεν θες απλώς βλέπεις την παλιά φωτό, δεν αλλάζει κάτι. Θυμάται και γενέθλια και σε ειδοποιεί!


ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ IPHONE ΣΟΥ....

1.  Ενώ έχεις ανοιχτό το κομπιουτεράκι σου, γύρνα το κινητό σου οριζόντια. Εμφανίζεται το "επιστημονικό" κομπιουτεράκι που σου λύνει όλες τις ασκήσεις σου στο λεπτό!! Λειτουργεί και σε ορισμένα android.

2. Αν θες να βγάλεις γρήγορα μια φωτό και το κινητό σου είναι κλειδωμένο, μην κάνεις πολλές πολλές κινήσεις. Απλώς "σύρε" προς τα πάνω το εικονίδιο της κάμερας και voila!  Βγάζεις φωτό στη στιγμή!

3. Κάνεις jogging ακούγοντας μουσική και θέλεις να αλλάξεις τραγούδι; Δεν είναι ανάγκη να σταματήσεις το τρέξιμο και να ψάχνεις την tracklist. Απλώς κούνα το κινητό σου. Shake it mi amor!

4. Θέλεις να κρατήσεις screenshot από αυτό που βλέπεις στην οθόνη σου; Πάτα το κεντρικό κουμπί ταυτόχρονα με το on/off. Το screenshot αποθηκεύεται αυτόματα στις φωτογραφίες σου.

5. Θέλεις να βγάλεις μια selfie, αλλά σε μεγαλύτερη απόσταση από αυτήν που φτάνει το χεράκι σου; Σύνδεσε τα ακουστικά στο κινητό σου, και πάτα το κουμπί των ακουστικών για να βγει η φωτό!

6. Αν θέλεις να φορτίσεις το κινητό σου και δεν έχεις πολύ χρόνο μέχρι να φύγεις από το σπίτι, βάλε το κινητό σου σε λειτουργία πτήσης. Θα φορτίσει στον τριπλάσιο χρόνο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου