Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Τα do's και τα dont's όταν φοράμε κολάν.



Το κολάν έκανε την εμφάνισή του τον 12ο αιώνα, ως αντρικό εσώρουχο.
Γρήγορα ξεχάστηκε, για να επανέλθει κάπου στα τέλη της δεκαετίας του '80 με αρχές '90, τότε που το lifestyle ήθελε τη γυναίκα γυμνασμένη, τα σώματα γίνονταν πιο λεπτά, μυώδη και νευρώδη. Έτσι, τα κολάν βγαίνουν εκτός γυμναστηρίου: στενά, ελαστικά, φορεμένα με γκέτες.
     Σήμερα παραμένει ένα από τα πιο hot trends, και εύχομαι ποτέ ξανά να μην εξαφανιστεί. Πόσες όμως γνωρίζουμε πώς να τα φοράμε σωστά; Κάθε κολάν φορεμένο με το σωστό τρόπο δεν "καταστρέφει" κανέναν τύπο σώματος, ούτε αυτό με κάποια κιλά παραπάνω.
Ας δούμε τα πιο συνήθη λάθη: 
1.
Η Kim Kardashian, έχει κάνει παραπάνω από ένα λάθος στη συγκεκριμένη εμφάνιση, όμως θα σταθώ το προφανές προς το παρόν. Το σωστό κολάν δεν είναι διάφανο. Δεν πρέπει να φαίνεται το δέρμα μας, όπως συμβαίνει με το καλσόν. Αναζητήστε την οπάκ ποιότητα κολάν, ώστε να είστε ασφαλείς. 
2.
Το σωστό κολάν πρέπει να έχει τη σωστή εφαρμογή πάνω μας, και φυσικά να είναι στο σωστό νούμερο. Επειδή είναι ελαστικό το ύφασμα, δεν σημαίνει ότι θα ανοίξει όσο θέλουμε και εκεί που το θέλουμε.

3.
Το σωστό εσώρουχο. Προτιμήστε εσώρουχα - σορτσάκια ή διακριτικά string.
4

Δεν έχει καμία σημασία πόσο όμορφο σώμα έχουμε. Το κολάν δεν πρέπει ΠΟΤΕ να φοριέται (εκτός γυμναστηρίου) με κοντή και στενή μπλούζα.
Εννοώ ούτε κοντή ούτε στενή. Το κολάν είναι κάτι σαν "πολύ χοντρό καλσόν". Και όπως δεν βγαίνεις με ένα καλσόν στο δρόμο, έτσι θα πρέπει να καλύπτεις και τον ποπό σου όταν φοράς κολάν.
 Υ.Γ. Η μόδα κολάν - γόβες έχει περάσει.

ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΕΝΑ ΚΟΛΑΝ (για όλους τους σωματότυπους)
1. Φαρδύ πουλόβερ που σταματά εκεί που τελειώνει ο ποπός σου ή λίγο πιο κάτω
2. Πουκάμισο - πουκαμίσα - φαρδύ t-shirt στο ίδιο μήκος



3. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε τις γόβες, προτιμούμε μπότες, μποτάκια, αθλητικά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου