Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

10 Fashion tips από τους στυλίστες των διασήμων!!!!




1) Για ένα sexy αποτέλεσμα,
πρέπει να ξέρεις κάθε φορά ποιο σημείο του σώματός σου θα αφήσεις γυμνό. Διάλεξε ΕΝΑ σημείο κάθε φορά για να αναδείξεις. Ή το πάνω ή το κάτω.

2) Δώσε χρώμα με αξεσουάρ. Αν θέλεις να είσαι πραγματικά κομψή και στιλάτη, μην αγοράζεις πολύχρωμα παντελόνια. Αν τυχαίνει η ντουλάπα σου να είναι γεμάτη γκρι, μαύρα, καφέ, σκούρα μπλε, "ζωήρεψε" το look σου με ζώνες, σκουφάκια, παπούτσια, τσάντες σε έντονα χρώματα.

3) Μην φοβάσαι να αγοράζεις το ίδιο ρούχο 2-3 φορές. Όταν βρεις ένα ρούχο που σε κολακεύει και σε βολεύει, αγόρασέ το σε 2 ή 3 χρώματα. Αφού σε κάνει να δείχνεις και να νιώθεις όμορφη, γιατί αμφιβάλλεις;

4) Το ιδανικό ελαστικό παντελόνι με την τέλεια εφαρμογή αποτελείται από 95% βαμβάκι και 5% λύκρα. Για jeans, το ιδανικό είναι τουλάχιστον 2% λύκρα. Τώρα ξέρεις!!!

5) Όταν δεν είσαι σίγουρη για το τι παπούτσια να φορέσεις, φόρεσε nude γόβες ή μπαλαρίνες. Ταιριάζουν σχεδόν με όλα.

6) Όταν φοράς άσπρα, τσέκαρε τον εαυτό σου στον καθρέφτη με πολύ φως ώστε να ξέρεις τι φαίνεται. Και ποτέ άσπρα εσώρουχα. Μόνο μπεζ.

7) Για να κάνεις update σε ένα παλιό σου σακάκι ή πουκάμισο άλλαξε τα κουμπιά του με χρωματιστά! Μπορείς να το κάνεις σχεδόν όσο συχνά θέλεις!

8) Προσοχή στις ρετρό μόδες. Δεν επανέρχονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, οπότε πριν "ξεθάψεις" οτιδήποτε από την ντουλάπα σου σιγουρέψου ότι φοριέται.

9) Συνδύασε φαρδιά με στενά ρούχα. Ένα από το καθένα. Φαρδύ πουλόβερ - στενό παντελόνι ή παντελόνα με στενό φανελάκι.

10) Κράτα φωτογραφικό αρχείο των outfits σου στο κινητό σου. Ειδικά όταν ακούς καλά λόγια για το ντύσιμό σου. Έτσι, την επόμενη φορά που "δεν θα έχεις τίποτα να βάλεις", θα ξέρεις τι να κάνεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου