Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

9 must have κομμάτια...



Αν ανοίξεις την ντουλάπα σου, θα δεις ότι περισσότερα από τα μισά κομμάτια στην ουσία σου είναι περιττά.
Δεν χρειάζεται να γεμίζεις το χώρο σου με ρούχα που δεν φοράς συχνά ή αναγκάζεσαι να τα φοράς καμιά φορά για να "βγάλουν τα λεφτά τους".  Παρακάτω θα βρεις έναν οδηγό με ρούχα-κλειδιά που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στην ντουλάπα σου για να βγαίνεις ασπροπρόσωπη σχεδόν σε κάθε περίπτωση! Τα jeans σου φυσικά είναι εκτός συναγωνισμού!!


Little Black Dress. Ευλογημένη Coco Chanel! Το μικρό μαύρο φόρεμα είναι το κομμάτι που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση πολλές φορές. Ειδικά αν το στυλ του είναι σαν της φωτό, θα δεις ότι ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα χρησιμοποιήσεις μπορεί να σταθεί σε κάθε περίπτωση!
 Με τα biker ή ankle boots σου μπορείς να δημιουργήσεις ένα rock style για ποτό με τις φίλες σου, και με ένα ζευγάρι γόβες μπορείς να βγάλεις εις πέρας πιο επίσημες εμφανίσεις!




 

Μαύρη μπλούζα. Ανάλογα με το παντελόνι ή τη φούστα που θα επιλέξεις να τη συνδυάσεις, μπορείς να τη φοράς πρωί - βράδυ, από τη δουλειά σου μέχρι τα μπουζούκια!




Άσπρο μπλουζάκι ή πουκάμισο. Ισχύει ό,τι και για τη μαύρη μπλούζα.







 

Μπότες (με τακούνι ή χωρίς). Συνδυάζονται με τα πάντα. Φορέματα, jeans, κολάν, ό,τι θες! Αρκεί να θυμάσαι ότι το ψηλό τακούνι καλύτερα να το αφήνεις για το βράδυ.








Κάτι καρό. Είναι της μόδας φέτος και δίνει άλλο αέρα στο στυλ σου. Συνδύασε το καρό πουκάμισό σου με λευκό t-shirt και jeans, και την καρό φούστα σου με λευκό πουκάμισο ή μαύρο body. Αν είσαι γεματούλα, προτίμησε μαύρη μπλούζα αντί για body.




Μοχέρ πουλόβερ. Η μόδα του 90' s ξαναγύρισε!! Αν είναι στο μήκος που πρέπει (λίγο πιο κάτω από τον ποπό δηλαδή), συνδύασέ το με κολάν και biker boots ή τις αγαπημένες μας ugg.




Μαύρο (ή κάποιο άλλο σκουρόχρωμο) μπουφάν. Προσοχή στο υλικό όμως. Καλύτερα να μην είναι γυαλιστερό και πολύ φουσκωτό, ώστε να μπορείς να το φορέσεις και βράδυ. Διάλεξε ένα με γούνινη επένδυση για να σε κρατάει ζεστή. Η γούνινη λεπτομέρεια στην κουκούλα ή στα μανίκια είναι πολύ στη μόδα φέτος.





Το μαύρο μεσάτο σακάκι κολακεύει το σώμα σου και δίνει έναν τόνο επισημότητας και σοβαρότητας στο ντύσιμό σου. Κράτησέ το για βράδυ ή αν δουλεύεις σε γραφείο. 




Παστέλ χρώμα. Είναι must για το χειμώνα που μας έρχεται, δίνει μια νότα χαράς στις μουντές μέρες του χειμώνα.

1 σχόλιο: