Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Τι να προσέχεις όταν πηγαίνεις για shopping.




1. Να φοράς ρούχα και παπούτσια
που σου είναι άνετα, και βγαίνουν εύκολα. Έτσι, ξοδεύεις λιγότερο χρόνο στο δοκιμαστήριο, και έχεις περισσότερη ώρα να χαζέψεις ό,τι θες μέσα στο κατάστημα. Επίσης κουράζεσαι λιγότερο και νιώθεις πιο άνετα για περισσότερο περπάτημα και ψάξιμο.




2. Μην παρασύρεσαι πολύ αγοράζοντας πολύ trendy κομμάτια. Μπορεί αυτή η χρυσή μπλούζα να είναι στη μόδα και να ταιριάζει τέλεια με το καινούριο χρυσό βερνίκι σου, αλλά το πιθανότερο είναι ότι πρώτον πηγαίνοντας προς το σπίτι θα το μετανιώσεις, δεύτερον δεν θα τη φορέσεις περισσότερο από μια φορά και τρίτον του χρόνου δεν θα είναι στη μόδα. Καλύτερα να δίνεις τα χρήματά σου σε ρούχα που θα αντέξουν τουλάχιστον 2 χρόνια. 



3. Μην αγοράζεις κάτι μόνο και μόνο επειδή το βρήκες σε έκπτωση. Δεν λέω, μπορεί να είναι πολύ καλή ευκαιρία να πάρεις ένα ωραίο μαύρο παλτό στη μισή τιμή, αλλά τις περισσότερες φορές η αγορά αυτή θα αποδειχτεί λάθος ή περιττή. Και τσέκαρε πάρα πολύ καλά τα προϊόντα που πωλούνται σε τεράστια έκπτωση. Μπορεί να είναι ελαττωματικά. Την έχω πατήσει άπειρες φορές αγοράζοντας μπλουζάκια σε τρελές προσφορές χωρίς καν να τα δοκιμάσω, και γυρίζοντας στο σπίτι βρήκα τρύπες και λεκέδες...



4. Άσε στο σπίτι την πιστωτική σου - αν διαθέτεις. Χρησιμοποιώντας την χάνεις το λογαριασμό και καταλήγεις υπερ-χρεωμένη.


5. Φτιάξε μια λίστα με το τι περίπου θέλεις να πάρεις, όπως κάνεις και με το σούπερ μάρκετ. Μην γελάς, θα σε βοηθήσει να μην παρασυρθείς σε αυτά που λέγαμε παραπάνω :)



6. Περιποιήσου λίγο τον εαυτό σου. Αν μοιάζεις σαν να ξύπνησες μόλις τώρα, αν τα μαλλιά σου δεν είναι στα καλύτερά τους και μοιάζεις κάπως....ασουλούπωτη, το πιθανότερο είναι να μην σου αρέσει τίποτα από όσα δοκιμάζεις πάνω σου. Λίγο make up, λίγο lip gloss και λίγο μάσκαρα είναι ό,τι πρέπει.




7. Μην παίρνεις μαζί σου το αγόρι σου (ή οποιονδήποτε άλλον άντρα). Τον βασανίζεις. Θα σου πρότεινα να πηγαίνεις μόνη σου ή με τη μαμά σου. Όχι την κολλητή σου. Η μαμά σου θα σου πει περισσότερες αλήθειες από τη φίλη σου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου