Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Μαλλιά - μακιγιαζ χειμώνας 2015-2016!!









 Για να ξεχωρίζεις ΚΑΙ φέτος....

  



 Ένα από τα καλοκαιρινά trends για σκιές και μολύβια ματιών ήταν το μπλε.  Αν το χρησιμοποίησες, μπράβο σου, γιατί τώρα μπορείς να συνεχίσεις να το λανσάρεις και το χειμώνα! Είναι από τις πιο δυνατές τάσεις για φέτος...





 Το βιολέ / μωβ θα παίξει πολύ δυνατά το χειμώνα! Αν ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών σου τόλμησε το!!



Για σένα που δεν σου αρέσουν τα πολύ έντονα ή σκούρα χρώματα, κάνε smokey eyes με πιο απαλές αποχρώσεις, όπως .... φυσικά το γκρι!!!





Και για σένα που έχεις έντονο χρώμα μαλλιών και δεν θέλεις να "φορτώσεις" πολύ το πρόσωπό σου....το nude παραμένει all time classic με κάποιες παραλλαγές, όπως λίγο glitter στο βλέφαρο...



Το φουντωτό μαλλί επέστρεψε!!!!!  Μην προσπαθείς άλλο να ισιώσεις τα σγουρά μαλλάκια σου, απλώς περιποιήσου καταλλήλως τις μπούκλες σου και βγες έξω!

  



Αν έχεις ίσια μαλλιά μην ανησυχείς! Κάνε χαλαρές μπουκλίτσες ή κυματισμούς και είσαι έτοιμη!!!



Φυσικά ούτε οι σέξι αφέλειες σου μένουν εκτός παιχνιδιού! Συνδυάζονται άψογα με τον κυματισμό που δίνεις στα μαλλιά σου!


  


Αν είσαι από αυτές που λόγω δουλειάς ή συνήθειας δεν μπορούν να έχουν τα μαλλιά τους κάτω, μην ανησυχείς!  Οι boho κότσοι είναι στα πάνω τους και φέτος! Άσε την φαντασία σου ελεύθερη!




 Και για σένα που προτιμάς τα πιο κοντά μήκη μαλλιών υπάρχει λύση! Ο κυματισμός σε κάνει να φαίνεσαι σαν να βγήκες μόλις από τη θάλασσα και φέρνεις αέρα παραλίας όλο το χειμώνα!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου