Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Τι λένε τα ζώδια για ΑΥΡΙΟ, 1/10/14;








ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η διάθεσή σου θα αρχίσει να είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες μέρες.
Η θέληση που έχεις αλλάζει πολλά πράγματα στη ζωή σου και έρχονται ευχάριστα γεγονότα. Πρέπει να έχεις ευελιξία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που μπορεί να έρθουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από τρίτα πρόσωπα και πεις πράγματα που δεν πρέπει.

Αισθηματικά: Πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα να δεις κάποιες καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, γιατί θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Νιώθεις μεγάλη υπερένταση και έχεις μεγάλο εκνευρισμό, τον οποίο τον προκαλούν οι συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις και ψάχνεις καινούριες πηγές εσόδων.Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και περιττά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Ξεκινάει μια πολύ θετική περίοδος για σένα. Στο χέρι σου είναι να εκμεταλλευτείς έξυπνα τις δυνατότητές σου και να βαδίσεις με πείρα και λογική προς την επίτευξη των στόχων σου. Τώρα πια, όλες οι καταστάσεις είναι στα χέρια σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις χειριστείς επιδέξια και να περιμένεις τα αποτελέσματα που θα σε δικαιώσουν.

Αισθηματικά: Μπορείς αυτήν την περίοδο να λύσεις προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο.


Επαγγελματικά - Οικονομικά: Θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και γίνουν λάθη που μπορεί να σε εκθέσουν στους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις μεγάλο προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασύρεσαι και κάνεις μεγάλα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Απαιτείται τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις. Μερικές φορές θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και δεν μπορείς να ξεσπάσεις. Θα σε συμβούλευα να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Με το ταμπεραμέντο που έχεις θα καταφέρεις πράγματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Θα δεχτείς την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

Αισθηματικά: Θα τα πας μια χαρά. Δίνεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη σου και την υπομονή σου, μπορείς και περνάς τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να έρχονται.


Επαγγελματικά - Οικονομικά: Πρέπει να προσέχεις πολύ σε ό,τι αφορά θέματα μελλοντικά. Απόφυγε να εκφράσεις την άποψή σου για να μην έχεις προστριβές με τους συνεργάτες. Μπαίνεις σε μια περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά:  Δες τις καταστάσεις από μια άλλη σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις και η μεγάλη ευαισθησία λειτουργεί σαν παραμορφωτικός φακός και σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις; Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για σημαντικές αλλαγές. Από σήμερα βάλε νέες βάσεις. Μην δώσεις βάση σε σχόλια που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά.

Αισθηματικά: Η καλή σου διάθεση θα σου δώσει ερωτισμό και θα αρχίσει να διώχνει τις τυχόν αμφιβολίες που έχεις για το σύντροφό σου.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Οι συνεργασίες ευνοούνται και γενικότερα τα καινούρια ξεκινήματα. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμμότητες που έχεις από το παρελθόν. Μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που ίσως στο μέλλον να μην μπορείς να καλύψεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά:  Είσαι σε γενικότερη αναταραχή, για να προλάβεις να βάλεις σε κάποια στοιχειώδη σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας. Προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις του.

Αισθηματικά: Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να δώσεις λύσεις στις διαφορές που έχεις με το σύντροφό σου.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Μπορεί να κλείσεις καινούριες συμφωνίες, αλλά πρέπει να σκεφτείς αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις. Μην είσαι καθόλου παρορμητικός και ό,τι σου προτείνουν, πριν απαντήσεις, να το σκεφτείς πολύ καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Μέρα με πάρα πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια θέματα που δεν περιμένεις, που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Όμως μέρα είναι, θα περάσει. Θα έχεις πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Κατάλληλη στιγμή να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.

Αισθηματικά: Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να νιώσεις την αγάπη του.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Κινήσου ανάλογα σε ό,τι αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Κάνε τις δημόσιες σχέσεις που ξέρεις και τις κάνεις θαυμάσια και η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Πρέπει να προσέχεις σε σχέση με τις συμφωνίες και τις υπογραφές σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η τελειομανία που σε έχει πιάσει σήμερα έχει και τις επιπτώσεις της στην πνευματική σου κατάσταση. Δεν συντρέχει κανένας ιδιαίτερος λόγος που έχεις πέσει με τα μούτρα να τα τελειώσεις όλα σήμερα λες και τελειώνει η ζωή. Το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να εξαντλήσεις τον εαυτό σου. Το αποτέλεσμα θα είναι να μην σκέφτεσαι καθαρά και να κάνεις λάθη, τα οποία δεν ξέρεις τι αποτέλεσμα θα έχουν.

Αισθηματικά: Η σχέση σου πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς με άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι πριν δώσεις κάποια απάντηση να το σκεφτείς πολύ καλά. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο. Να δείξεις προσοχή σε οικονομικές αλλαγές που μπορεί να προκύψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Μείωσε το άγχος και την ένταση που έχεις για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μια σειρά. Η ημέρα είναι πολύ εποικοδομητική σε ό,τι έχει να κάνει με σχέδια του παρελθόντος και με κάποιες εκκρεμμότητες που έχεις με άτομα της οικογένειας.

Αισθηματικά: Τα αισθηματικά σου θα έχουν εντάσεις και σ'αυτό ευθύνεσαι εσύ. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι με το σύντροφό σου και μην πεις πράγματα που μπορεί να τον πληγώσουν.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Στην εργασία μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτείς με τίποτε. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις μια τάξη, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε τα περιττά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Μπορείς επιτέλους να ξεκαθαρίσεις ό,τι δεν κατάφερνες στο παρελθόν. Ίσως να νιώσεις ότι η ενέργειά σου μπλοκάρεται. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις βάλει για τη ζωή σου. Φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα, χωρίς να αποσπάσαι από τους στόχους σου. Και κοίτα να ξεκαθαρίσεις το περιβάλλον σου από κάθε λογής παράσιτα.

Αισθηματικά:  Στα αισθηματικά σου θα έχεις κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να προσέχεις σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Συζητήσεις για πράγματα καινούρια, αλλά και ξεκαθαρίσματα για παλιά θέματα θα κυριαρχούν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά:  Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να προκληθούν αυτή την περίοδο στην κοινωνική ζωή σου. Θα εκτιμηθείς πάρα πολύ για το ύφος και τη διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις προκειμένου να λύσεις κάποια ζητήματα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Φρόντισε να κρατήσεις τη δέουσα ισορροπία στις υποθέσεις σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία.

Αισθηματικά: Στα αισθηματικά σου πρέπει να κρατάς επιφυλάξεις σε αυτά που λες και κάνεις γιατί θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Μπορεί να μην έχεις την κατάλληλη συνεργασία, αλλά καλό είναι να μην παραπονεθείς για τίποτα. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Μπορείς και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις και έχεις μεγάλη κοινωνικότητα. Καταφέρνεις και πετυχαίνεις στόχους που είχες θέσει στο παρελθόν. Θα είσαι σε αρκετή ένταση για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Διαφαίνονται πολλές δραστηριότητες με πολύ ενδιαφέρον.

Αισθηματικά: Με τις τόσες ευθύνες που έχεις σε διάφορους τομείς, θα παραμελήσεις λίγο το τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου για το σύντροφό σου για να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Θα υπάρξει ηρεμία στον επαγγελματικό τομέα. Απόφυγε να συζητήσεις για θέματα του παρελθόντος γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς με συνεργάτες. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμμότητες που σε προβληματίζουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά: Ξεκινάς τη μέρα σου με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά, στους τομείς που απασχολούν τη ζωή σου. Κοίταξε να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου. Μην κάνεις καμιά υπερβολή και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Με τον προγραμματισμό που θα έχεις θα επιτύχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικά: Να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, για να φύγουν οι ανασφάλειες από το σύντροφό σου.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Συνεργάσου και προσπάθησε να βάλεις σχέδια για το μέλλον. Δέξου τα πράγματα όπως έρχονται αυτήν την περίοδο. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν και θα δεχτείς προτάσεις για να τα αυξήσεις.



                                                                                                                      oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου