Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Μαθήματα ζωής από τη....Ράνια των S1ngles!




-Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι σαν
το τάβλι… πόρτες, πλακωτό και φεύγα. Τα παιχνίδια εναλλάσσονται ανάλογα με τη φάση της σχέσης και τα άτομα που την απαρτίζουν. Όμως όπως σε κάθε παιχνίδι, ένα πράγμα είναι βέβαιο, κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει. 

Ο χωρισμός μας από έναν άντρα, πρέπει να αντιμετωπίζεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, που αντιμετωπίζουμε την καθημερινή μας αφόδευση. Πάτα δυο φορές το καζανάκι για να βεβαιωθείς ότι η κουράδα έχει φύγει μια και καλή από τη ζωή σου. 

-Η ζωή είναι σαν να οδηγείς στην εθνική με μια κουβέρτα στο παρμπρίζ. Ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να σκάσει πάνω σου με 180 χλμ/ώρα. 

-Σε κάθε σημαντική στιγμή στη ζωή υπάρχουν δύο πράγματα που μπορείς να πεις:το σωστό και το λάθος. Το πρόβλημα με το σωστό είναι ότι είναι σαν τα αστικά λεωφορεία: έρχεται τουλάχιστον δέκα λεπτά αργότερα απ'την ώρα που το χρειάζεσαι, σε αντίθεση με το λάθος που είναι όπως οι περισσότεροι άντρες στο κρεβάτι: έρχεται αμέσως. 

-Τα σταυρόλεξα φτιάχνονται από ψυχανώμαλους σαδιστές που χαίρονται με την άγνοια των άλλων. Γι αυτό το λόγο πρέπει ν'αποφεύγονται από ανθρώπους με προβλήματα αυτοπεποίθησης.

- Αν η αγάπη είναι το καρφί απ'το οποίο
κρέμεται η ευτυχία μας, τότε το σφυρί είναι συνήθως στα χέρια του
άλλου. Ή το καρφί θα πετύχει και θα το στερεώσει ή το δάχτυλό μας θα
πετύχει και τότε θα καταλάβουμε τι πάει να πει πόνος.

Οι πρώην είναι σαν το σπίτι των γονιών μας. Αισθάνεσαι πολύ όμορφα κάθε φορά που επιστρέφεις αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θέλεις να μείνεις και για πάντα.

-Ο γάμος είναι η πιο καλοστημένη πλεκτάνη στην ιστορία της ανθρωπότητας. Όσο αποφασισμένος και να είσαι να μην παντρευτείς, η κοινωνία έχει περισσότερους τρόπους να σου τη φέρει απ’ ό,τι φαντάζεσαι.

-Το παρελθόν και το μέλλον, είναι σαν προβολές ταινιών σε διπλανές αίθουσες. Δεν μπορείς να παρακολουθήσεις και τις 2 συγχρόνως, πρέπει κάποια στιγμή να διαλέξεις έργο. 

- Δεν έχει σημασία πού σε πετυχαίνουν οι σημαντικές στιγμές της ζωής σου. Σημασία έχει με ποιους τις μοιράζεσαι.

- Ο έρωτας είναι σαν το Survivor. Μερικές φορές δεν κερδίζει ο καλύτερος αλλά αυτός που μπορεί και ξέρει να επιμένει και δεν το βάζει κάτω όταν όλοι οι άλλοι έχουν φύγει απ’το νησί.

- Η ευτυχία είναι σαν το τρίτο χαρτί στο παιχνίδι του Τζάμπα. Βρίσκεται σχεδόν πάντα στο χαρτί που δεν τράβηξες. Υπάρχει όμως τρόπος να νικήσεις στο παιχνίδι. Πέρνα καλά με το φύλλο που έχεις τραβήξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου