Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Bad hair day????



Μερικές μέρες, απλώς σηκώνεσαι από το κρεβάτι και μαζί σου ξυπνάει και η .... ζούγκλα που έχεις στο κεφάλι!!!!
Κάτι η υγρασία, κάτι που δεν πρόλαβες να τα περιποιηθείς όπως ήθελες χθες, κάτι το καινούριο προϊόν που χρησιμοποίησες και τελικά δεν κάνει και τόσο καλή δουλειά στα μαλλιά...... φτάσαμε στο αποτέλεσμα που φτάσαμε....
Χρόνος, όρεξη, ζεστό νερό για να λουστούμε ξανά δεν υπάρχει, οπότε πρέπει κάτι να κάνουμε για να μπορούμε να κυκλοφορήσουμε έξω....

Να λοιπόν 5 τρόποι να φαίνεστε περιποιημένες κάτι τέτοιες στιγμές....



1. Διπλή αλογοουρά. 
Αν τα μαλλιά σου είναι μακριά κάνε την εξής απλή κίνηση: Πιάσε μια αλογοουρά (στην κορυφή ή στη βάση του κεφαλιού, δεν έχει σημασία), και στη μέση της αλογοουράς βάλε άλλο ένα λαστιχάκι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις διάφανα λαστιχάκια, χρωματιστά ή με φιογκάκια πάνω για extra πόντους! Χτενισμένη στο λεπτό!


2. Πλαϊνή πλεξίδα για μακριά μαλλιά.
Πιάσε τα μαλλιά σου στο πλάι σε μια απλή αλογοουρά και από 'κει και κάτω κάνε μια πλεξίδα. Το χτένισμα απογειώνεται αν έχεις φράντζα ή αφέλειες (αρκεί να καταφέρεις να τις στρώσεις :) ).


3. Pigtails
Θυμάσαι τι είναι τα pigtails; Όχι;;;; Πήγαινε σε παρακαλώ και ψάξε photos σου από το νηπιαγωγείο να "μορφωθείς" :) :) :)
Μικρά κοτσιδάκια στα πλαϊνά του κεφαλιού για girlie look. Εκεί αφήνεις τη φαντασία σου ελεύθερη! Μπορείς να τα πιάσεις απλώς, να τα πλέξεις, να τα κρεπάρεις....να.....να.....να.....


4. Chic
Όπως είναι τα μαλλιά σου αφημένα κάτω, πλέξε ένα λεπτό κοτσιδάκι στην αριστερή πλευρά και ένα στη δεξιά. Ύστερα πιάσ' τα πίσω με ένα τσιμπιδάκι ή ένα λαστιχάκι.


5. "Διαφορετική" αλογοουρά.
Πιάσε μια αλογοουρά χαμηλά στη βάση του λαιμού. Πάνω από το λαστιχάκι, "άνοιξε" τα μαλλιά σου και πέρνα την αλογοουρά από μέσα. Έτοιμη!!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου