Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Apps που θα σου λύσουν τα χέρια!!




«Το επόμενο λεωφορείο»
       





   Μια εφαρμογή που σε ενημερώνει για τις ώρες άφιξης των λεωφορείων στην στάση της επιλογής σου.
    Περιέχει όλες τις γραμμές, σε καθοδηγεί σαν gps, αν επιλέξεις τη διαδρομή σου, σου προτείνει εναλλακτικές γραμμές για να πας εκεί που θες.
     Ανανεώνει τις διαδρομές κάθε 12 ώρες, αρκεί να είσαι συνδεδεμένη στο internet την ώρα της ενημέρωσης. Για τις λοιπές χρήσεις δεν χρησιμοποιεί internet.





«Pixlr»

     Η τέλεια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών! Αμέτρητα φίλτρα, εφε, πλαίσια, αυτοκόλλητα, λεζάντες…..για τις καλύτερες φωτό ever!



«Airdroid»
     

     Εφαρμογή που σου επιτρέπει να μεταφέρεις αρχεία από τον υπολογιστή στο κινητό σου και αντίστροφα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εγκαταστήσεις το λογισμικό στο pc και στο κινητό σου, να συνδεθείς με το λογαριασμό google, facebook ή με καινούριο προφίλ και να κάνεις τη δουλειά σου!!
    Η «δουλειά» γίνεται ασύρματα, με wifi, δεν χρειάζεται να είσαι καλωδιωμένη!




«TeamViewer»
  


     Ας πούμε ότι είστε ξαπλωμένες στο κρεβάτι σας και βλέπετε μια ταινία στο pc… έχετε αρχίσει και γλαρώνετε, θέλετε να το κλείσετε, γιατί – όπως και εμένα  - σας ενοχλούν τα φωτάκια και οι θόρυβοι από τον υπολογιστή….και τώρα ; πώς σηκώνονται να σβήσουν τον υπολογιστή;;

     Η λύση; TeamViewer! Εγκαθιστάς το πρόγραμμα στο κινητό σου και στον υπολογιστή σου, τα συνδέεις και χειρίζεσαι το pc σου μέσω του κινητού!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου